Luotettavaa isännöintiä 

Isännöinti vahvalla ammattitaidolla Keminmaalta

Taloyhtiöiden on pidettävä kahdenkertaista kirjanpitoa jonka sisältöä säätelevät kirjanpitolaki, osakeyhtiölaki sekä asunto-osakeyhtiölaki. Kirjanpidon tärkein tehtävä on antaa oikea ja riittävä kuva yhtiön tuloksesta ja taloudellisesta asemasta. Kirjanpidon ja varainhoidon valvonta on taloyhtiön hallituksen tehtävä, jonka järjestämisestä vastaa isännöitsijä. Kirjanpito on kuitenkin järjestettävä hallituksen toimesta, mikäli taloyhtiöön ei ole valittu isännöitsijää.

Taloyhtiön asiat kokemuksella

Hoidamme taloyhtiön kirjanpidon, hyväksymme laskut ja laskutamme vastikkeet kuukausittain. Seuraamme ja hoidamme myös erääntyvät vastikkeet. Tuotamme talousarviota varten edellisen vuoden vertailutiedot sekä autamme budjetoinnissa. Laadimme tilinpäätöksen verotoimistoon toimitettuna. Hoidamme myös kokouksien järjestämisen ja avustamme pöytäkirjojen laadinnassa.

Huolehdimme kiinteistöstä ja asiakkaamme omaisuudesta olemalla tiiviisti yhteistyössä kiinteistöhuollon ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Seuraamme kiinteistön veden, lämmön ja sähkön kulutusta mittarilukemien perusteella ja teemme tarpeen tullen korvaavia ehdotuksia. Avustamme kiinteistön kunnossapitosuunnitelman laadinnassa ja huolehdimme sen toteutuksesta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää isännöinnistä tai muista palveluistamme!

Ota yhteyttä!

Lähetä yhteystietosi ja jätä viestisi, palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse
Patenttijarekisterihallitus Verohallinto Veronmaksajat